Medvebőr

Címkék: vélemény politika közélet fidesz

2009.08.28. 11:03

Tegnap Cseh Tamás temetése után ismét belerántott a jobboldal.

Szegény Tamás nyomorúságát kihasználva és meglovagolva, "mint legnagyobb és legutolsó harcos" elkezdtek előre inni a medvének a bizonyos bőrére. Ha csak megint el nem szúrják, mert azért a kisördög ott lapul Orbán Viktor füle mögött és sugdos ám!

De, ha eljön a Kánaán, akkor minden régi harcos vihet a hadizsákmányból. Lesz egy kis szabadrablás, lánymegerőszakolás, meg egyeéb juttatások. Úgy tatárjárásutáni IV. Bélásan. Elvégre Ő sem látta mi történik, csak úgy mesélték neki. Ez sajnos nem vicc. Azt csinálta, amit azok mondtak akik látnak.

Ezután a fényes tekintetű padisah seggét még fényesebbre nyalták. Hűségeskü, meg térdreborulás hegyek következtek. Még Makovecz Imre is beállt a sorba, pedig nem biztos, hogy Orbán Viktor nem akadálya a teljes kibontakozásnak. Annak, hogy így adják alá a lovat, komoly veszélye van. Sértve érezheti magát sok olyan Fideszes politikus, aki akkor is a vártán állt, mikor a fényes tekintetű padisah éppen nem ért rá az ország és az isten adta nép ügyeivel foglalkozni. Gyurcsány Ferenc országlása alatt igen kevesett tett a Parlamentben a népszerűségéért. Ezt elég sokan hajlamosak elfelejteni. Akkor inkább a második vonal harcolt, akik mára olyan rutint szereztek, amivel esetleg überelhetnék a fényes tekintetű padisahot. Sok-sok éhes farkas várja a koncot. De hát "Egy a tábor, egy a zászló", bár mostanában "Új irány" van. Talán "Egy a vezér"?

süti beállítások módosítása