Vége az ubiszezonnak?

Címkék: vélemény politika közélet

2009.08.27. 22:11

Az MDF nevű mikrocsoportosulás ismét megpróbálja magára vonni a figyelmet. Ha az ünnepnap hétvégére esik, akkor tessék a szegény dolgozó népnek egy pihenőnapot adni helyette. Hogy ez még senkinek nem jutott eszébe? Szegény Gergely pápa meg forog a sírjába és a homlokát csapkodja, hogy "Vazze, elbasztam a naptárreformot". És nem szóltak a magyarok.

A hiradókban kikezdték Szili Katalin távozó házelnököt a négymilliós vékielégítése miatt. Mi ez a huszadrangú BKV-csinovnyik végkielégítéséhez képest. Lófasz.

Ja! BKV.

Bajnai Gordon felháborodott, hogy a veszteséget halomra termelő állami cégektől távozók több végkielégítést kapnak, mint amennyit Ő el tudott lopni. Hát felháborító. Nem is ad a BKV-nak egy vasat sem. Talán ezért is jelentették be tegnap, hogy a BKV újabb 40 milliárd hitelt kap szeptemberben.

És elküldték a két szóvivőt. Azok tehettek mindenről. Ezek szerint.

Mellesleg még megemlítették, hogy elvonnak az önkormányzatoktól úgy 120 milliárdot, de ehhez elvonnak feladatokat is. Átveszi az állam. Hogy legyen mire költeni azt a 120 milliárdot. Megint láncot cserélünk a kutyán.

EU beintett a nagy magyar valóságnak? Négyes metró 50 közbeszerzési eljárásából 11 szabálytalan. Ez több mint 20 %. Okoska meg nyilatkozik, hogy nem baj, szerényebben építjük a metrót. Hát már korábban is szerénykedhettek volna, talán már kész is lenne. Na mindegy, legfeljebb nem lesz földalatti tüzijáték a dolgozóknak karácsonykor.

APA! KEZDŐDIK!

süti beállítások módosítása