Próbálok lakatot tenni a számra, de megint oda kell szólnom a mélyen tisztelt jobboldalnak. Persze megint én leszek a barom, de mindegy.

Történt, hogy Gráf József az MVH (Mezőgazdaségi és Vidékfejlesztési Hivatal) vezetőit határozott idejű, 6 éves szerződéssel nevezte ki. Teljesen normális módon, mivel a Köztisztviselői törvény egyébként így rendelkezik osztályvezető kinevezéstől fölfelé. Az MVH feladata egyébként a mezőgazdasági támogatások kifizetésének levezénylése Magyarországon. Az egyetlen magyar hivatal, ami elmondhatja magáról, hogy a rendelkezésre álló uniós forrásokat a lehető legjobban lehívja és osztja szét. De azt is elmondhatja magáról, hogy a legkevésbé ügyfélcentrikus, ügyfélbarát és tárgyalópartner. Számukra az ügyfél a legeslegutolsó szempont.

Természetesen a jobboldalon beindultak a ventillátorok és mindenki felhördült, hogy mit képzel ez a Józsi. Miért betonozza be az embereket, amikor mindjárt itt a választás, és hát szorgos népünk győzni fog. Megint meg leszek köpködve, de. Nem azért mert, annyit nőtt a jobboldal támogatottsága, hanem azért mert a csalódott baloldaliak inkább el sem mennek szavazni.

Na a lényeg az, hogy szeretném emlékeztetni a T. jobboldali felhördülőket, hogy emlékezzenek a köztisztviselői törvény 2001-es módosítására, amikor is létrehozták a főtisztviselői kart, ami kb 200 semmit sem tevő emberből állt, havi cca egymillió forintos bruttó fizetésért. Ugyanezt csinálták tökbe.

Persze tudom én, hogy régen volt, meg igaz se volt, csak mi még emkékszünk, mert a mi akkori fizetésünk hússzorosát kapták a semmiért.

Na lehet köpködni.

süti beállítások módosítása