Lendvai: A sikerekhez az MSZP mellett mások is hozzájárultak
2009. július 26. 13:08
 

 
MNO - PL
A Bajnai-kormány első száz napja meghozta az eredményeket, az adatok azt mutatják, hogy Magyarország a válságkezelés terén jól teljesített – mondta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

A politikus szerint a sikerekhez az MSZP mellett hozzájárultak az ország polgárai, az érdekképviseleti szervek, a parlament többsége, illetve Sólyom László köztársasági elnök. Lendvai Ildikó azt mondta, a Fidesz valójában sosem akart előre hozott választást, az ellenzéki párt „inkább labdatartásra játszott, mintsem arra, hogy gólt rúgjon”, a felelősséget nem vállalta, mert egyetlen lehetséges választóját sem akarta elveszteni.

Ildikó agyára ment a botox. Az hagyján, hogy sikerekről beszél, mikor havonta százezerrel nő a BAR-listások száma, meg meredeken emelkedik a munkanélküliség. Belerúg még egy nagyot az ellenzékbe, hogy nem vállata a felelősséget.

Miért?

Miért kellene az ellenzéknek felelősséget vállalni? Azért mert itt tartunk? Ennyi idő után már nem kellene Orbán-fóbiában szenvedni.

És az MSZP ezek szerint nem foglalkozik azzal, hogy hány szavazót veszít?

Vagy már nem számít!

süti beállítások módosítása