Ötletes

Címkék: vélemény politika közélet lmp

2009.06.25. 15:37

Az Szdsz nem bírta ki a rá nehezedő nyomást, és atomjaira hullott. Ideje volt. Ennyit róluk.

A Jobbik felbátorodott a választási eredményenés mernek nagyot álmodni. Egy-két elszólásukból ítélve jobb lenne, ha csak álmodnának.

De nézzük az LMP-t.

Nem régen egy levelet kaptam tőlük. Az iwiw-en.

Bemelem. Megéri.

Kedves XY!

A Lehet Más a Politika pécsi aktivistáinak nevében keresem azt az egyetlen választópolgárt, aki a 2009-es EP-választásokon Csertőn az LMP+HP listájára szavazott. Ha ön az, vagy ismeri az illetőt, kérem jelentkezzen itt iwiw- en vagy az xy@hotmail.com email címen!

Nem akarjuk elhanyagolni a falvakat sem, ezért minden egyes falusi támogatónknak szívesen fogadjuk a véleményét (hogy találkozott a párttal, milyennek találta a kampányt, mik a számára legfontosabb kérdések stb.), továbbá számítunk rá a későbbi kampányok során a közös munkában.

Ha nem az LMP-re szavazott, esetleg még nem is hallott a pártról, akkor is szívesen várjuk köreinkben. Némi információ: http://www.lehetmas.hu, baranyai blogunk: http://lmpecs.blog.hu

Üdvözlettel:
Az aktivista

A személyiségi jogokat sértő dolgokat kivettem belőle.

Ebből a levélből úgy tűnik, hogy számukra minden szavazó fontos. Olyanok, mint az amerikai hadsereg. Az utolsó ember is fontos, az utolsó halottat is hazavisszük.

Természetesen, mivel magyarokról van szó, nem hiszem, hogy a húsosfazék közelében máshogy működnének, mint a többi "tömegpárt", de a kampányolási és figyelemfelhívási technikájukat más is megfigyelhetné. Ötletes és olcsó. Akit meg zavar, ha ilyen levelet kap az nem nyitja meg.

Ki tudja mi mindennnel találkozunk még, mire lezejlenek a parlamenti és az önkormányzati választások. Sok-sok mocskolódás helyett így is lehetne, csak akkor elmarad a "Cirkuszt! Kenyeret!"

Természetsen nem válaszoltam, mert a választási bizottság elnök-helyetteseként amúgy sem tehetném. Ráadásul nem is tudom ki szavazott rájuk.

süti beállítások módosítása