Vége a csendnek

Címkék: vélemény politika közélet

2009.06.08. 21:23

Vége a csendnek és a politikusok nem fogadták meg a tanácsomat. Valószínűleg nem is olvasták az előző bejegyzésemet. Na mindegy.

Legnagyobb öröm számomra, hogy az Szdsz végre a helyére került a nagy politikai palettán. Természetesen a gyurcsányi emlőkön nevelkedett Kóka (döglött Puma) János nem tudott elrugaszkodni a nagy ember retorikájától, és úgy kommentálta a választási eredményüket, hogy "Párt, Magyarországon még ekkora pofont nem kapott". Demszky Úr is megjegyezte, hogy az Szdsz gyakorlatilag csak Budapesten létezik. Nem véletlen, hiszen a dekadencia a nagyvárosi lét jellemzője. Kisebb városokban és főleg faluhelyen mégha csenben fingassz is, tíz perc múlva a falu túlsó végén is hallják.

Az Mszp magának köszönheti a végeredményét, mert nem tudta felébreszteni az alvó ügynökeit. Hívei nem szavaztak másra, de rájuk sem. A legjobban za tetszett, mikor a botoxos Ildikó nekiállt csipogni, hogy a Jobbik a kérdésekre véres válaszokat ad. Szegénynek nem jutott el, hogy a Jobbik legalább válaszokat ad a kérdésekre, és olyan közérthető módon, hogy nem a maszatolást látják benne azok akik rájuk szavaztak.

Megérdemelnek egy külön bekezdést, mert mindenki be van szarva tőlük. A Fidesz radikális szárnya szavazott rájuk (szerintem), és nem a baloldalról szippantottak el embereket. Minden pártnak és egyéb szervezetnek el kellene gondolkozni azon a tényen, hogy a Jobbik ott a legerősebb, ahol a legmagasabb a cigánybűnözés. Ott az emberek hajlamosabbak a szélsőségekre, és megfelelő erő felmutatásával el lehet velük hitetni, hogy rendet lehetne rakni, ha a mostani hatalom (és ez alól a Fidesz sem kivétel) akarná.

Morvai Krisztina és csapata megtalálta velük azt a hangot, ami elvitte őket szavazni.

Ibolyka megint tudott valamit, mert Bokrost elküldte Brüsszelbe. Honnan veszik az embereket, akik rájuk szavazna? Fogalmam sincs. Olyan módon köpönyegforgatók, hogy szélerőművet lehetne velük üzemeltetni, mégis van annyi ember aki bedől nekik, hogy nagy túlélőkké nőtték ki magukat.

A Fideszről nem nagyon szeretnék írni, mert azt hiszik, hogy ilyen alacsony részvétel mellet kurva nagyot domborítottak, pedig effektíve nem nőtt a tábor. Az emberek Magyarországon nem azt mondták, hogy elég volt, hanem azt, hogy tegyünk jót a Viktorral és segítsünk neki minél több belső ellenzékit kinyírni. (Hú! A hívek megint meg fognak köpködni).

LMP: majd meglátjuk élesben.

süti beállítások módosítása