Amnézia

Címkék: vélemény politika közélet mszp

2009.05.22. 08:49

"Őszödön romlott el minden. Mert meglehet, hogy mindaz, amit Gyurcsány ott mondott, igaz volt, akkor azért, ha pedig nem volt igaz, akkor pedig azért kellett volna legalább egy embernek fölállnia, hogy eddig és ne tovább, mi ezzel így nem voltunk tisztában, mi becsülettel dolgoztunk, végrehajtottunk mindent, amit kért, a száz lépésektől kezdve bármit, mert hittünk benne, és velünk nem lehet így beszélni. Legalább egy embernek föl kellett volna állnia. Én is lehettem volna az. De nem állt föl senki sem, én sem."

Lamperth Mónika orvosi eset. Ezután a nyilatkozat után legalábbis az orvosin kéne mutogatni, mint az amnzétia tipikus esetét.

Balatonőszödön a beszéd elhangzásakor Lamperth Mónika a Gyurcsány kormány minisztere volt. Méghozzá nem is akármelyik. Ő volt a belügyminiszter, akihez ugye akkor a rendvédelmi szerveken túl az önkormányzatok is tartoztak. Tehát kurvára nem értem a "mi ezzel így nem voltunk tisztában" mondatrész hogy hagyhatta el a száját. Ha ő nem volt tisztában azzal, hogy folyamatos parasztvakításba voltak keveredve, akkor ki volt vele tisztába. Szerinte ők tették csak a dolgukat és semmiről sem tudtak? Milyen becsülettel dolgoztak?

Ha meg először hallották, hogy tényleg szarban vagyuk, akkor nem egy embernek kellett volna felállni, hanem mindenkinek és tényleg otthagyni a Ferit. Akkor talán hihető lett volna az, hogy ez egyedül a Feri bűne. A valóságban mindenki ott állt a vártán, teljes mellszélességgel a Feri mögött. Ha akkor lelépnek egy nagycsomó pénzt vágtak volna ki a saját pénztárcájukból. Emiatt mindenkinek ott volt a zabszem a seggében és ült rajta, nehogy kicsússzon. Most meg, hogy kicsúszott mindenki a Ferire próbálja rákenni a szart.

Szóval szerintem nem Őszödön romlott el minden. Ott már csak szétrobban az addig teleszart lufi és mindenkit elborított a szar. Aki az ülésen résztvevők közül ott látta először a lufit az vak, vagy hülye, vagy hazudik. Elég gáz, hogy most kezdik a magyarázkodást.

Még a végén egy idézet, aztán befejezném: "Elölről kell kezdenünk mindent".

Nem kéne. El kéne húzni egy kicsit. Leszállni a lóról, dolgozni, hogy tudják milyen, és átadni azoknak az embereknek a stafétabotot, akiknek esetleg még hisznek az emberek, mert nekik nem jutotta lufi áldásából.

süti beállítások módosítása