Magyar Bálint ismét megpróbálkozik azzal, hogy lendületből bebassza a nagykaput a jövő előtt. Már sajnos nem tudok finomabban fogalmazni. Az én korosztályom (királyi '69-es évfolyam) után minden egyes évben valamilyen kísérleti oktatási baromsággal hülyítették szegény gyerekeket. Emlékszem, hogy az öcsémék valami kísérleti matekot tanultak, de a következő évfolyam már képolvavsással tanult (?) olvasni. A mai napig nem tudnak helyesen írni, mert nem tudnak még elválasztani sem.

Na erre a több évtizeden keresztül átívelő oktatási reformnak nevezett baromságra próbálja meg feltenni a koronát Magyar Bálint. Ha megvalósul a rémálom, akkor az unokám már hírből sem fogja ismerni sem a nyelvet, sem a matematikát. Nem kell tanulni kérem szépen, mert akkor tetszenek gondolkozni is. Ha gondolkoznak az meg veszélyes. Mindenkire nézve, de különösen a globalizációt istenként tisztelő nagyságos liberálisokra. Nem kell sem írni, sem olvasni, sem biológiát tanulni, mert még a végén rájön a delikvens, hogy fiú vagy lány. A liberálisoknál ez is mindegy. Születési név van, de hogy az fiút vagy lányt takar az már lényegtelen. A nemi tudat a lényeg.

Meg nem kell a gimnáziumba kiválogatni a jobb képességű gyerekeket, mert esetleg felnő egy olyan értelmiség, aki ki is használja a tudását. Be kell olvadniuk a nagy olvasztótégelybe, és fel kell venniük a szürke egyenruhát. Messzről nekik is a nassza részévé kell válniuk.

Ez a liberalizmus a tudás fasizmusa. Aki nem ért vele egyet mehet a Magyar Bálint féle koncentrációs táborba.

Nem tudom mi jöhet még, de az apokalipszis lovasai melegítenek, mert lassan felharsan az utolsó üdvözlet. Rohamosan száguldunk az irányított káosz felé.

süti beállítások módosítása