Ismét............

Címkék: vélemény politika közélet szdsz

2009.05.20. 14:34

 

Kál Károly az SZDSZ ORSZÁGOS TANÁCSÁNAK TAGJA, ex III/II-es hatalomátmentőnek sikerült olyan módon forgatni a köpönyeget, hogy bekerült az országos médiába. A foglalkozás elérte célját. A magyar társadalom politikai emlékezetét nézve, mely vetekszik az aranyhaléval, állócsillagként ragyog a politika egén, pedig holnapután már a lőtéri süket kutya sem fog rá emlékezni.

Szóval az ő becses arcával sikerült a csepeli Szdsz-nek felhívni a kedves választópolgár figyelmét az Eu parlamenti szavazásra. Még jó, hogy valaki emlékezett az 1990 előtti időkre is, mert a végén még egy tiszta komcsi elhárítóbrigádot tudnán rászabadítani az Európai Parlamentre. Bár mostanában mintha sikk lenne III/akárhányasnak lenni.

Horn Gábor, az SZDSZ kampányfőnöke szerint is "Finoman szólva nem szerencsés ez a dolog" .

Horn Gábor hangsúlyozta,  „Magyarázkodásként azt tudom mondani, hogy nincs igazán hatásunk a helyi csoportok munkájára."

Akkor az országos tanácsban nincs leegyeztetve ez egységes kampány??

Idézet az Index cikkéből: index.hu/kulfold/eu/2009/valasztas/letakartak_az_iii_ii-es_exugynok_arcat_az_szdsz-es_plakatokon/

"Kifejtette, hogy az ilyen és hasonló ügyek azt bizonyítják, hogy mennyire nagy szükség van a múlt tisztázására. Azt mondta, eddig ők sem ismerték Kál Károly múltját, így most annyit tudnak tenni, hogy azonnal lépnek. Az SZDSZ még megfontolja, hogy a plakátok leragasztásán túl szükség van-e további lépések megtételére."

 

Van ám bizony Gábor.

Én azt mondom el lehet húzni a picsába.

 

 

süti beállítások módosítása