Ha nem nő lenne azt mondanám, megvadult bika módjára tombol Vadai Ágnes. De nő a lelkem.

Hétvégi felszólalását idézném ,mert érdemes:

Az MSZP szerint a Fidesz programjának körvonalai: hatalom a hatalomért, erő, bosszú az embereken, listázás, de ennek megvalósítását a szocialisták megakadályozzák - mondta Vadai Ágnes, az MSZP országos elnökségének tagja vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kétharmados választási győzelmet jósolt, és azt is közölte, élni fognak ezzel a hatalommal - idézte fel a kormánypárti képviselő az ellenzéki pártelnök korábbi nyilatkozatát.
Vadai Ágnes hangsúlyozta: most a szocialisták vannak kormányon, és mindent megtesznek azért, hogy megóvják az embereket a Fidesz "cinikus és erőszakos" programjától és szövetségesétől, a Jobbiktól. "Mi erősek vagyunk és küzdeni fogunk azért, hogy a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka ezzel a programmal soha ne kormányozhasson Magyarországon" - mondta a szocialista politikus.

Vadai Ágnes úgy gondolja, hogy van még annyi erő az Mszp-ben, hogy bármit is tudjon tenni? Pécsen csak egy kis pofont kaptak, és máris pánikszerűen menekülnek a patkányok. Mi lesz, ha kapnak egy igazi atyai nyaklevest.

Le kéne venni Vadai Ágnes fejéről az üvegbúrát, hátha meghallaná az idők szavát. Talán rájönne, hogy ideje lenne behúzni fülét-farkát, és szépne csöndben maradni. Hátha nem lesz olyan feltűnő. Ha nem kapálózik, talán kijöhet az örvényből, ha nem bír magával, akkor nincs remény a túlélésre.

süti beállítások módosítása