Bivalybasznád

Címkék: vélemény politika közélet pécs

2009.05.06. 11:16

Az elmúlt három évben történt Bivalybasznád alsón , és hasonló névtelen helyeken történt időközi polgármester-választások nem vertek ekkora hullámokat, mint a mostani pécsi.

Nem tudom, hogy erre az egy évre miért van akkora jelentősége, hogy melyik identitásproblémás jelölt lesz a polgármester Pécsen.

Szili Katalin egy szerencsétlen helyzetben, talán Jóságos Ferenc Testvér utólsó húzásaként lett félreállítva, mert akkor még túl erősnek tűnt.

Nem nagyon lévén más választása elvállalta, hogy lehúzatja magát a WC-n. A vörös városba egyébként nem tudott volna az MSZP jobb jelöltet állítani, mert a hithűek Katika nevére farkafelvágva elrohannak választani, és nem biztos, hogy nem lesznek elegen. Lesz olyan aki Katikára szavaz és nem az MSZP-re.

Puhapöcsű Páva úr meg nem találja a helyét. Kék plakáton naracsszínű identitással elég nehéz az élet. Amúgy sem egy karizmatikus személyiség, inkább csúszómászó. Márcsak abból is kiindulva, hogy gyakorló ügyvéd a lelkem, ami a jelenlegi gyakorlatot ismerve, nem sok jót jelent.

Szóval fogadkoznak a pécsi ismerőseim, hogy nem lesz Szili Katalin a polgármester, de a Páva úr egyiknek sem tetszik.

Szerintük is két rossz közül kell választani.

Majd meglátjuk, hogy a következő bivalybasznádi időközi kap-e ekkora sajtóvisszhangot?

süti beállítások módosítása