Lehet megint lerasszistázni, de el kéne gondolkozni.

A The Observer című angol baloldali lap közölt egy cikket a tiszalöki gyilkosság után a helyi roma vezetővel. (Mellesleg egy magyar lap sem, pedig jó lenne. Talán többen felébrednének.)

Szóval a riport első részének az a lényege, hogy cigány önvédelmi csoport alakul, mert szerintük, csak így tudják megvédeni magukat. Ez, most akkor egy cigány gárda? Mert, akkor lehet menni a bíróságra, meg az atyaúristenhez, hogy jogtalan, meg diszkriminatív, meg szegregál, meg ect...

Nem lesz náluk fegyver, csak hatos csoportokban egész éjjel járőröznek. Valószínű nem dolgoznak a tagjai, mert akkor egy éjszakai kimaradás után megnézném a melót. Nem ketten mennek, hanem hatan. Megy a bandázás, mert ha kevesebben vannak, akkor félnek.

Még arra lennék kíváncsi, hogy ha a saját lakóközösségéből valakit lopáson érnek, akkor mi történik?

Érdekes a kérdés. Nem? Ha nem dolgozik, akkor a segély mellé lopni kell. Vagy majd szemet hunynak?


Más, de annyira mégsem.

A Progresszív Intézet felmérése szerint az idén 81%-ról 82%-ra emelkedett azoknak száma akik az "ERŐSZAKOS ASSZIMILÁCIÓT" támogatják.

Ez dióhéjban azt jelenti, hogy a cigánykat rá kellene szoktatni, hogy úgy éljenek, mint a nem cigányok.

Fogod?

Erőszakos asszimiláció.

Hát húzzon már el a büdös faszra mindenki, aki nem úgy akar élni, mint ahogy a társadalmi elvárások diktálják. Persze nem a Szadeszes féle liberális társadalmi elvárásokra gondoltam, hanem a normál dolgokra. Nehogymá bocsánatot kelljen kérnem, ha elvisznek valamit a házamból! Mert ő nem akar úgy élni, mint a nem cigányok! Akkor húzzon el oda, ahol ezt eltűrik neki.

Amerikában lelőnék őket, mint a kutyákat.


Ja és nem tudok elmenni mellette.

Nem támogatjuk a pozitív diszkriminációt.

Aki egyszer is hallotta már a következő mondatot, az többé nem is fogja, mert rájön, hogy minden hiába: "AZÉR, MER ÉN CIGÁNY VAGYOK?"

 

süti beállítások módosítása