Teszt

Címkék: politika közélet külpolitika

2009.04.28. 19:18

Az Obama féle védelmi minisztérium ma tesztrepülést hajtott végre Manhattan felett.

Egy katonai célra átalakított Jumbo, vadászgépkísérettel, meglehetősen alacsonyan repkedett úgy, helyi idő szeint, 8 óra felé.

A hivatalos magyarázat szerint reprezentációs céllal.

A hivatalos szervek közül csak a rendőröket értesítették előre az eseményről.

Mást nem.

Betesztelték a new yorki lakosságot, hogy mennyire élénk még 9/11 emléke. Valószínű csökkent e terrofenyegetettség haszonlesőinek bevétele. Szinten kell tartani a rettegést, mert ha a nép elpuhul, akkor van ideje azon gondolkozni, hogy vajon miért megy ilyen szarul?

Úgy gondolták itt az ideje egy kis tavaszi sportolásra. A századikról lejutni nem kis feladat. Hát hajrá. Fölszaggatták a sebeket egy kicsit, nehogymár lankadjon a figyelem.

Ebből is látszik mekkora taktikus az új amerikai elnök. A nagyon IQ vadász Bush csak beszélt volna a terrorizmusról, meg hogy milyen fontos az iraki jelenlét, meg még kell egy kis lóvé.

Obama tesztel. Ráhat az emberek legbelső félelmére. Kíváncsi vagyok, mikor jelenti be, hogy újult erővel kell folytatni a harcot a terrorizmius ellen, és azt már nem fogja hozzátenni, hogy azért, mert a választáskor támogató fegyvergyárosoknak csökkent a bevételük.

süti beállítások módosítása