Az hogy a polgárt, népet, szavazópolgárt, lakótársat, embert, személyt ect...

Szóval minket istentelenül hülyének néznek, azt már megszoktam. De azt, hogy a T. képviselők és az őket kiszolgáló média is hülye, azt nehezn viselem.

Az Eu parlamenti választásokkal egyidőben nem lehet a referendum a képviselők költségtérítéséről, mert összezavarodik az istenadta nép. Csak össze-vissza ikszelgetne. Ezért aztán külön lesz megtartva.

A cirka 8 millió választópolgár 8%-a gondolta úgy, hogy legyen már számlaköteles a költségelszámolás.

SZÁMLAKÖTELES!!!

Így kiemelve. Csak azért, mert a képviselők és a média úgy tálalja, mintha mi istenadták egyszerűen el akarnánk törölni a költségtérítést. Erről pedig szó sincs, csak azt szeretnénk, ha a nagyságos urak ugyanolyan elbírálás alá esnének, mint az istenadta. Legyen költségtérítés számla ellenében.

Megint bevágták az egyik Híradóban Katona Kálmán tavalyi örökbecsűjét, hogy azért kell a költségtérítés, hogy a képviselők kinézzenek valahogy. Ezt mondta ugye háromnapos borostával. Úgy nézett ki, mint akinek elrobbant a fogkefe a szájában. Szóval ruhára, meg kinézetre kell a költségtérítés. Az istenadta ugye a fizetéséből veszi. Mi is a saját ruhánkban járunk dolgozni és mi se jelenhetünk meg akárhogy. Csak nekünk ezt nem térítik meg.

süti beállítások módosítása