120 perc nem nagy idő. Mindössze két óra. Egy jó focimeccs hosszabbítással. Tizenegyesek nélkül.

Gyakorlatilag 120 perc alatt rugott tökön minket a Kis-Antant Európai Uniós fele, meg egy kis lengyel bolgár segítség. Valószinű szóltak már a Ferinek hétfőn, hogy nem kéne hülyeségeket beszélni az ő nevükbe is, sőt még Obama is üzent a messzi távolból. De a mi Ferink nem vette a lapot. Pedig világosan kiderült, hogy ami itthon elmegy az Európában egy marék lepkefingot sem ér. Ugye, itthon elkúrtuk. Közösen. Ha meg valami jól sikerült (nem sok) azt ÉN csináltam. Na erre aztán beintett Európa keleti fele. Ez már nem a KGST, hogy ami az tiéd az az enyém is, ami az enyém ahhoz meg semmi közöd. Mindenki verje a sajátjával a csalánt.

Még jó, hogy a PSZÁF-nál Mari néni a portás ráér internetezni. Valószínű ő vette észre, hogy minket kurvára lehagytak arról a nyilatkozatról, amitől húsz perc alatt tiz forintot romlott az euro. Azért gondolom, mert a vezetőket meglepte, hogy nyilatkozat van. Mi meg nem vagyunk rajta. Szegény kormányszóvivő magyarázta a bizonyítványt, csak az autóhitelem lett egy meccs ideje alatt 10%-al magasabb.

Ugyanazt gondolhatták Ficoék, mint Horn Gábor a népszavazáskor: "Nem ezt mondták Feri. Azt monták, hogy húzz a picsába!"

Egész Európa rajtunk röhög, úgyhogy itt az ideje Feri.

süti beállítások módosítása