Alakul a cigány gárda, mint a következő link alatti cikből is kiderül:

index.hu/politika/belfold/budapest/ciggarda0203/

Nem tudom milyen lesz az első felvonulásuk, de azt modta a kitaláló, hogy nem lesz egyenruhájuk, mert a bőrszinük lesz az összetartó egyformaság. Tehát meztelenül fognak vonulni. Remélem a tajgán -40 fokban. Amerre vonulnak ,mindenki meg lesz rettenve, mert ugye a férfiak kivont karddal vonulnak, a lányok meg sikongatnak.

Meg hát nem is gárda lesz, hanem civil szerveződés, de ha nem gárda, akkor nem jön a sok újságíró és nincs nyilvánosság. Szegény kígyó meg beleharapott a farkába és istentelenül köröz, mint Buksi kutyám fiatalabb korában.

Na ezen kívül lesz még testi egészség nevelése is. Mármint amikor nem a "munkahely" és a lakóközösség között masíroznak. Mert ugye ez nem gárda lesz, hangsúlyosan nem az, de masírozás az lesz. Visszatérve az eredeti gondolathoz, csak úgy csattognak a mezítelen talpak az aszfalton. Nyáron kicsit gyorsabban, mert az aszfalt kicsit meleg.

Magát az ötletet a Magyar Gárda szolgáltatta, mert a legutóbbi felvonulásuk alkamával megint el kellett bújni a cigányoknak. Nehogy megverjék őket a gárdások. (Nem hallottam még, hogy bárkit is megütöttek volna.) A cigány virtus meg egyből előjött, hogy nem elbújni kellett volna hanem büszkén, emelt fővel kiállni. Csak egyedül nem megy, mert a cigány csak bandában erős. Jó náluk a falkaszellem. Ha van egy-két százkilós kancigány, mindjárt erősebbek.

A cikkről azért eszembe jutott, hogy ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha összefognak a cigányok (ahogy eddig nem tették), akkor mi mehetünk ebből az országból!

süti beállítások módosítása