Pásztot úr nyilatkozata után feléledtek a liberálisok. Gusztos úr üzent neki mindját, hogy ejnye-bejnye, hogy mondhat ilyet ebben a pozícióban, Meg mocskos szemét irredenta fasiszta reakciós rasszista. Meg vagy 8-10 véleményt olvastam, hogy most szegény tönkretette Draskovics úr erőlködését, hogy a rendőrségen igenis szeretik a cigányokat. És persze várják a soraik közé. Még iskolai végzettségi elvárások sincsenek. Ez kell ám nekünk. Hatalmat kell adni a kezükbe! Még többet, mert még nincs elég.

Persze a Budai hegyekből már nem lehet ellátni addig, ahol a bűnöző cigányok élnek. A borsodi cigányvajda kiáll Pásztor úr mellett, mert ő ott él és látja mi történik. Aki meg fel van most háborodva az nem ott él és még soha nem látott cigányt közelről, csak a Híradóban. Jópár "Szögi Lajos" él ebben az országban, csak nem mindegyik kap ekkora sajtónyilvánosságot. Szabolcsban és Borsodban mindennaposak ezek a támadások, lopások, rablások. Mikor 70-80 éves mamákat megerőszakolják, mielőtt elviszik a néhány tízezer forintját, akkor elég nehéz megélhetési bűnözésről, vagy nyomorról beszélni.

Szóval Pásztor úr most megmondta. Kimondta azt, amit a többség gondol. (Lehet, hogy azt is ahogy Draskovics úr is gondolja?) El is tűnik a sűllyesztőben. Három nap múlva senki sem fog emlékezni rá. Most lesz egy kis szimpátia tüntetés. A készenléti rendőrség már készül. Kíváncsi vagyok ugyanolyan szakmai hibák lesznek-e, mint tv székháznál, ahol szegény baranyai rendőröket jól elverették, hogy utána legyen indok a brutális rendőri fellépésre. Most elvezetik-e a készenlétiseket a cigányokkal, hogy utána polgárháborús állapotokat produkálva jól elverjék a környékbeli cigányságot, és lesz egy kis rendőrterror is. Vagy mindját az elején szétcsapnak köztük és csend lesz.

Ki tudja?

süti beállítások módosítása