Most olvastam egy olyan cikket, amitől nem kaptam szikrát. Tudom, hogy a nyomor sokmindenre ráviszi az embert, de ezt az ocsmányságot már nehezen veszi be az ember gyomra.

Történik mindez a XXI. századba az Európai Unióban! (Nem Afrikában, Hanem Magyarországon).

Északelet-Magyarországon, konkrétan Borsodban és Szabolcsban az országos átlagnál több beteg gyerek születik. Olyan közpésúlyos értelmi fogyatékos gyerekekről van szó, akiknek a tünetei az oxigénhiányos állapot kialakulára enged következtetni. A gyanú szerint ezeknek a gyerekenek a nagy része egészségesen születik. Az oxigénhiányos állapotot a születés után idézik elő! Na nem annyira, hogy ne legyen szobatiszta a gyerek és ne tudjon járni, csak annyira, hogy a dupla családi pótlékra jogosító betegségi tüneteket elérje.

Na ez az a dolog amitől kinyílik az géppisztoly az ember zsebében. Szegény csecsemő már születése pillanatában úgy meg van nyomorítva, hogy esélye se legyen a normális életre. Még semmit sem tud eről a világról és már el is vették a kedvét tőle. Milyen szülő az, aki pénzért képes tönkretenni a saját gyereke életét? Mit vár ez a szülő a jövőtől? Csak a családi pótlékért szül gyerekeket? Ennyire fontos a kocsmába hordani a pénzt?

Normális emberi ésszel nem megválaszolhatók ezek a kérdések.

Tényleg ilyen világban élünk?

süti beállítások módosítása