Csepeli gyújtogató

Címkék: vélemény közélet bűnözés

2009.01.19. 19:39

A rendőrség begyűjtötte a gyújtogatót. Tegnap néztem a hiradót az egyik csatornán és mutatták, hogy a parkolóban teljesen kiégett a felgyújtott autó és súlyosan károsodott a mellette álló is. Éppen mondtam a kislányomnak, hogy megbolondulnék, ha reggelre csakúgy kiégne az autóm. Nem is tudom mit tennék nélküle, mert a munkámhoz minden nap kell.

Na kiderült, hogy a magyar mentalitás megint működött. Ugye "...dögöljön meg a szomszéd tehene is". Neki leégett a háza, hát másnak se legyen már jobb. Még jó, hogy nem házakat kezdett el felgyújtani, mert még a végén bennégett volna valaki. Ha cigány az is baj, ha magyar az is. Mindenképpen faji alapon kezelték volna a dolgokat, mint a pécsi leszámolást.

A másik, hogy pszichiátriai kezelésre szoruló elkövető volt, akit gondolom Hordágy Ágnes szakszerű közbeavatkozása miatt nem kezeltek. Kellenek ám a hülyék az utcára, mert nincs belőlük amúgy is elég.

A pasi meg gyártotta a moltovokat, (ahelyett, hogy az üres üvegeket visszaváltotta volna), és a nagyon gazdag Csepelt választotta célpontul. Szerintem többeknek egy élet munkája füstölt el, mert nem egy gazdag környék. Sose volt az. Márcsak abból is kiindulva, hogy a belső kerületek is ide importálják a szociális problémákat. Kell még ide egy ilyen fazon.

süti beállítások módosítása