Kedvencem Kövér Megmondóember László ismét kiállt a tömeg elé. Na nem volt akkora az a tömeg, mert elment Makóra az ország déli csücskébe, hátha nem hallatszik fel onnan a hangja az égig, de a mai világba már titokban sem tud szellenteni az ember, mert rögtön mindenki hallja. Aki hallotta, az viszont érzi is a szagát, vagy legalábbis azt hiszi.

Na Megmondóember barátunk azt találta mondani, hogy a Jobbik az Mszp kreálmánya. Sőt még ezen is túlment. Mivel az IMF echte zsidó vezetésével egy alomból valónak mondotta Gyurcsány Válságkezelő Ferencéket, gyakorlatilag lezsidózta a Jobbikot. Na innentől érdekes a dolog, mert ugye az irredenta, fasiszta, kirekesztő ect.. Jobbik, most nem fogja találni a helyét. Ki fog derülni, hogy tulajdonképpen egy középpárt, aki mindenféle másként gondolkodó és szélsőségektől mentes embert vár a soraiba. Legyen az akár cigány, akár zsidó. Még a végén kiderül, hogy elfolytott liberalisták, csak nem mertek szembeszállni az hatalmas SZDSZ-el. Mert ugye ha nincs SZDSZ akkor nincsenek homokosok, zsidók, cigány bünözők (akiknek mindent szabad), nincs olyan oktatási reform ami megtagadja a magyar történelem tanítását (még azt is hogy atanítják, azt is.), meg összevonja a reáltárgyakat (nehogymá gondolkozzon az a szegény diák. Még rájön, hogy teljesen lebutítva erősen kizsákmányolható), nincs egészséügyi reform (mely az abortuszra adja a legtöbb pénzt, nehogymá szaporodjunk egy kicsit. Kell a hely a zsidóknak.)

Úgyhogy a mi Megmondóemberünk megmondta. Ugye aki nincs velünk az ellenünk van. Namármost a Jobbik nem követi az "Egy a tábor, egy a zászló" jelmondatot, mert rájött, hogy egyik 19 a másik egy hijján 20. Teljesen mindegy, hogy a két nagy párt közük ki ül a vezér helyén, gyakorlatilag a magyarság el van adva és csak keserves kínok árán tudjuk viszaszerezni azt a helyet, amit be kell töltenün történelmi küldetésünk és történelmünk miatt. Próbálják betölteni azt az űrt ami ráébreszti az embereket, hogy sokkal többre vagyuk hivatva, mint amit megpróbálnak megetetni velünk.

Nem vagyok Jobbik párti, de egyre többen rájönnek, hogy saját maguknak kell megoldani a saját problémáikat. 40 évig felnéztünk a nagy szovjet testvérre és kiderült, hogy nem kellett volna. 18 éve nézünk fel a nagy eu-ra. Itt már rövidebb ideig tudtak etetni minket, mert most sem lett jobb. Miután a multiaik megvettek és kizsigereltek mindent, megetettek velünk minden szemetet, már elkezdték a saját mocskukat idehordani. Lebutították a mezőgazdaságot, levágatták a marháinkat, kivágatták a szőlőinket. Most, hogy beütött a krach csak a mezőgazdaság tudott pozitívumot felmutatni tavaly. Szerencsére a parasztot nem egyszerű legyűrni. Rájuk kéne most figyelni egy kicsit, met kihúzhatják a szarból azt az országot, csakhát Dózsa György óta félnek az urak a magyar paraszttól. És ez a félelem nem hagy alább. A paraszt nem fog éhezni és megfagyni, mert van annyi esze, hogy hogyan lehet túlélni a túlélhetetlent.

Na elkanyarodtam kicsit Lacikától, dehát megmondta. Vona Gábor és bandája rohadt zsidó, kommunista bérenc akik a Fideszt gyöngítik. Hamar kezdődött a kampány.

A vezetés valószínű egyetérthet a dologgal, mert annyi reakció sem volt rá, mint amikor kötelet igért a komcsiknak. Vagy annyira lefagyott szegény Viktor, hogy elfelejtett reagálni.

süti beállítások módosítása