Na a történet ott indul, hogy egyik ismerősöm intézett valamit az okmányirodában. Mint mindíg, most is hosszas sorbanállás előzte meg, így ráért nézelődni. Jövőnk zálogai is megjelentek személyi igazolványt csináltatni. Jöttek vagy tizen, a maguk módján, hangoskodva, tolakodva. Azt mondja az ismerősöm, hogy atízből legalább hét cigány volt. Azt ugye tudjuk, hogy a nyolc év alatti korosztály 54%-a cigány. De a mostani korosztályban is egyre nagyobb súllyal képviseltetik magukat.

A szokásjogból, és amit látnak otthon nem sok jót várhatunk az elkövetkező időkben. Őnekik kéne a mi nyugdíjunkat megtermelni. Ugye, az ő szótárukban a munka szó sem szerepel. Talán ezért kezdik emelni a nyugdíjkorhatárt. Inkább a munkahelyen haljunk meg, mert úgysem lesz pénz a nyugdíjunkra.

Most olvastam egy könyvet az 56-os forradalomról. Davis Irving: Felkelés!. Nem nagyon kendőzi a dolgokat. Több CIA-s kihallgatás részletesen le van írva benne. Magyar emigránsokat hallgatnak ki, hogy miért vettek részt a harcokban, mi motiválta őket, hogy mindent feladva fegyvert ragadjana, majd elhagyják a hazát. Szabolcsi parasztember mondja, hogy a behajtást tíz-tizenkét fős kizárólag cigányokból álló csoportok hajtották végre. Csoda, hogy utáljuk őket. Mindig, mindenhol a dolgok legkönnyebb végét fogják meg, és azt gondolják, hogy minden alanyi jogon jár nekik.

Kicsit olyanok, mint az izraeli zsidók, akik turistának nézik az őshonos palesztín lakosságot és halomragyilkolják őket. Aki meg ezt megszólja az irredenta, antiszemita, mocskos fasiszta meg minden. Mert nekik ugye mindent szabad.

Na most egy kicsit elkanyarodtam.

Szóval az ideji költségvetésben 1,2 milliárd forinttal több van abortuszra, mint tavaly. Nem valószínű, hogy a cigányasszony fogja felhasználni a kerete, úgyhogy kezdhetünk félni, vagy legalább jól megijedni, mert hamar idegenek leszünk a saját hazánban.

Nem vagyok rasszista, vagy legalábbis nem tartom annak magam. Persze egy cigány, ha ezt elovassa, biztosan annak tart, csak gondolkozom. És félek. Az ombusman engem nem fog megvédeni.

Majd jönnek újra, és behajtanak. Először csak anyit visznek el amit szükségesnek látnak. Később majd mindent ami mozdítható. Nem fognak nézni sem istent sem embert. És ha megpróbálod megvédeni magad kiirtanak családostól.

 

süti beállítások módosítása