Bankrablás

Címkék: közélet bűnözés erste bankrablás

2009.01.13. 19:32

Ma ismét tornáztatva volt a budapesti rendőrség. Kicsit kevesebben voltak, mint amúgy tüntetés idején. Magyarul is beszélt min és azonosító sem volt rajtuk, de hát ez már csak így marad az idők végezetéig.

 

Na aszongya, hogy a kolléga bement a bankba, oszt vót egy kis dulakodás. Fogott egy alkalmazottat túsznak, oszt kijött a bankból. Ki tudott jönni, mert nem lőtte le egy rendőr sem. (Tőlünk kicsit nyugatabbra nem tudott volna rohangászni a tússzal a városban.) Beszaladt egy tízemeletes panelba és eltünt, mint szürke szamár a ködben. Hát a tag vagy ott lakik és az erkélyről nézi a T. Rendőrség erőlködését, vagy kommandósnak öltözve keresi saját magát az épületben. (Vagy, de ezt már csak dupla zárójelben merem leírni (Ő David Merlini), és már egy másik idő és térsíkba helyezve eltünt. Így csak Murder segíthet.)

Szóval a kollega eltünt. Illetékes nyilatkozik, hogyaszongya "Nem zárjuk le az egész kerületet amíg nem bizonyosodtunk meg arról, hogy nincs a férfi az épületben." Hát gratulálok. A kolléga kettő körül jött ki a bankból, most van fél nyolc. Trabanttal is kiért még Csengersimára is, pedig az vagy 220 km Pesttől. Szerintem is elég, ha csak az épületet zárják le.

Kíváncsi vagyok ezért majd hány embert fognak lecsukni. Ugye Mórt is elgombázták. Nem kicsit, nagyon.

süti beállítások módosítása