Gáz!

Címkék: vélemény politika meg gáz bassza

2009.01.08. 17:53

Az előbb olvastam az Index cikkét, hogy az EU már fenyegetőzik. Mármint -20 fokban irdatlanul ráijesztett szegény Ivánra. Aszongya: (nem szószerint), hogy a Gazprom teljesítse a szerződésben vállat kötelezetségeit, mert el fogja veszíteni az ügyfeleit, ha a tagállamok átállnak az alternatív energiafelhasználásra.

Bezsarsz!

Mindenki aki gázzal fűt épen vodkát vásárol, hogy nehogy megfaggyon, mert semmilyen egyéb lehetősége nincs a melegedésre, a magukat okosnak tartók meg lefenyegették Ivánt.

Biztos marhára meg van ijedve.

Oszt aszongya a másik hír, hogy adunk gázt a szerbeknek. Mert nekünk annyi van. Ismát jól takarékoskodtunk másnak. Úgy vagyok ezzel, mit azokkal a segélyekkel amiket a katasztrófa sújtotta övezetekbe küldünk, közben meg megfagy itthon a kisnyugdíjas a lakásában. Ne vicceljünk már. Adunk nekik. Itt meg leállítják a cserépgyárat. Mire újraindítják egy félévi hasznot bukott a cég. Jól jön neki így válság idején. Biztos nem gog elküldeni embereket. Itt meg ugye magasan kvalifikált emberek dolgoznak akik csak úgy elhelyezkednek. (Nem leszólom őket, mert minden tiszteletem az övék. Elég nehéz munkával keresik a kenyeret.)

Mi adunk, mert szeretjük őket. Ők is minket. KLátszik a magyarverésekből.

Na be is fejezem, mert felment a pumpám.

süti beállítások módosítása