Kilóg a lóláb. Annyira, hogy a ló segge is kilátszik.

Az EU-ba küldött kádertemető tulajdonképpen 22 ember jutalomjátéka, iszonyatos mennyiségű pénzért. A Jobbik szóvivője kicsit a  "meg lehet élni 47000-ből" és a "mindenki annyit is ér..." közé sikerült.

Kovács Béla lepukkant 52 millás ingatlanáról volna szó. Az az igazság, Mirkóczki Ádám szerint, hogy ennyi a félévi fizetésük az EU képviselőknek. Van egy kis különbség egy közmunkás és egy EU képviselő félévi fizetése között. Elvileg a felelősségi viszonyok között is, de ekkora?

Elgondolkoztató, hogy érdemes-e bárki mellé tenni az ikszet. Megérdemli-e bármelyik kádertemetőre ítélt csontváz, aki már itthon (Romániában, Ukrajnában, Szerbiában) lejáratta magát, és már a saját anyja sem hisz neki, hogy a nép, az istenadta nép felhatalmazást adjon ekkora kistafírungozásra? Mennyire számonkérhető ekkora távolságból, hogy ennyi pénzét mit tesz az országért? Ha folyamatosan Brüsszel ellen harcolunk, akkor őket ellenségnek küldjük oda?

És végül, de nem utolsó sorban. Mitől olyan rettenetesen biztos a Fidesz-Kdnp abban, hogy olyan fölénnyel nyerik ezt az etapot is, hogy Kárpátalja és Erdély Magyarországról küld EU-s képviselőt az ottani parlamentbe? Ezt ugyanis kész tényként kezelik minden egyes megszólalásukkal. Talán előre le van zsírozva az eredmény? Mindegy, hogy mit ikszel az istenadta?

süti beállítások módosítása