EP kampány

Címkék: vélemény politika közélet

2014.04.17. 20:32

Belefordultunk az EP kampány sűrűjébe. Lobbizik mindenki, hogy a választási bizottságok ne unják halálra magukat május 25-n.

Jobban mondva majdnem mindenki, mert a Fidesz-Kdnp pártszövetségnél még nem igazán ébredtek fel a 2/3 kómából, meg különben is a Vezér pihen. A honlapjukon annyi a hír erről, hogy erőlködés nélkül összejött az aláírás, leadtuk, aztán húsvét, meg a szokásos hazai sikerek.

Az Mszp elkezdte az országjárást. Személyesen Szanyi kapitány fogja megállítani Brüsszelben a Fideszt. Legalábbis erről beszélt valahol az Alföldön. Ha már itthon nem sikerült, majd a messzi távolból leugatja őket.

A legjobban a Jobbik kampánya tetszik. Van valami diszkrét bája annak, hogy Európa legnagyobb és legjobban támogatott euroszkeptikus pártja szeretné a legjobban képviselni a magyar érdekeket Brüsszelben. Nem jó nekünk az az Unió, ki kellene lépni, de azért Európai jogokat, Európai béreket Európa közepén. Akkor most mivanmivanmivan? És a béreket hogy gondolták? Le akarják vinni az európai béreket a magyar szintre? Mert a magyar szintet bajos lesz felhozni odáig. A rádióban meg Z. Kárpát Dániel olyat mondott, hogy maga sem hiszi el. Az elvándorlást akarja megállítani. Kell jó munkahely, meg lakásprogram Magyarországon, mert ha az a félmillió magyar, aki kint van itthon dolgozna minimálbérért , akkor hány milliárddal több lenne az állam bevétele. Dani, bazdmeg, azért mentek el, mert megunták a minimálbért! Ezt nem mondta senki?

Szóval közeleg az EP választás. Még csak a kampány elején vagyunk, úgyhogy lesznek itt még nagyobb marhaságok is.

süti beállítások módosítása