Kommunikáció!

Címkék: vélemény politika közélet

2013.09.20. 20:22

Rettentőn furcsa számomra, hogy az "ÍGY SZOKTUNK LESZÁLLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" kommunikáció elmaradt. Konkrétan cigaretta ügyben.

Mindenféle fórumokon, meg gazdasági elemzésekben elkezdődött a huhogás, hogy visszaesett a cigarettafogyasztás Magyarországon, mert a hivatalos adatok azt mutatják, hogy kb a felére csökkent az eladott cigarettaszálak száma. Ettől aztán drámaian csökkent a beszedett adó is. Ebből arra következtettek az elemzők, hogy felerősödött a feketepiac.

Lárifári, mondaná megköpködött Ferenc testvér, de nem mondja. Habonyárpi is csak ül a csikkek fölött és nem jut eszébe a kézenfekvő és egyetlen épkézláb magyarázat.

A törvény elérte célját kedves barátaim. A zemberek nem dohányoznak annyit, mert felismerték annak káros következményeit. A rezsicsökkentés elleni harchoz csak egészséges tüdejű NERharcosok alkalmazhatók, ezért ha nem jutnak hozzá a Nemzeti Dohányhoz, mert esetleg rohadt messze van a Nemzeti Dohánybolt, akkor nem dohányoznak. A megspórolt pénzen inkább jó minőségű magyar mezőgazdasági terméket vesznek. Ettől aztán tényleg rájön a vékonyfosás a rezsidémonra kedves barátaim.

A harc tehát elkezdődött és az általunk megalkotott egészséges nemzet vízió első törvénye elérte célját. A zemberek értik az idők szavát.

Előre fel 2014-re. Hegyezzétek a pennát az ikszeléshez, és tartsátok szárazon a puskaport.

Magyarország ebben is jobban teljesít.

süti beállítások módosítása