A tudjukkik megint támadásba lendültek. Most nem egy körkörös összeesküvés próbálja megdönteni a Fényességest, személyesen, mint tavaly ilyenkor. Most ismét a tudjukkik gyengítik a forintot. Az NGM most meg is nevezte személyesen az első számú közellenséget. Nem más, mint a közismert (?) Nouriel Roubini. A piacok persze fáziskéséssel reagáltak az elemző tanácsára, de ez csak a terelés. Még jó, hogy Kusza Szem tábornokot nem lehet csak úgy megtéveszteni. Ő pontosan tudja, hogy a mostani forint gyengülés nem annak szól, hogy vonyítva rettegnek az elemzők a neve hallatán, attól meg aztán végképp sikítófrászt kapnak, hogy esetleg a valutatartalék közelébe kerül. Már arra hírre is esik a forint, hogy Matolcsy elsétált a Nemzeti Bank előtt. Mi lesz, ha be is lép az ajtón? Mint elnök.

Jó lenne tudni, hogy 300 fölött mikor jön el az az idő, mikor a Fényességes megnevezi a jegybankelnököt? Meddig tartja bizonytalanságban a piacot? Mennyivel lesz magasabb a lakásrészlet a következő két hónapban?

Azért jó hogy az NGM megnyugtatja az embert, hogy a tudjukkik támadnak ismét. Még a végén azt hihetnénk, hogy Magyarországról van valakinek köze ehhez az egészhez.

süti beállítások módosítása