Micsoda siker

2011.02.01. 13:01

Selmeczi Gabriella szerint óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert.

(forrás: hvg.hu/gazdasag/20110201_selmeczi_oriasi_siker_nyugdij)

Micsoda siker! Az emberek tudtak dönteni, mert volt döntési lehetőségük. 3,2 % el is döntötte, hogy marad., de nem ők a lényegesek, hanem a 96,8 %.

Ők is éltek a döntési lehetőségükkel. Maradtak. Vacilláltak egy kicsit, hogy mit válasszanak, de hideg fejjel, érzelemmentesen döntöttek. Könnyítésképpen a fejhez szorított pisztoly vagy a kötél volt a lehetséges alternatíva.

A siker akkor is elvitathatatlan, és mint ahogy várható is volt, Selmeczi Gabriella beállt a vállveregető gép alá. Megy a Halleluja ezerrel.

A sötét fellegek azért már megjelentek a rózsaszín égen. A manyupok 45 nap alatt dolgozzák ki az átadás menetét, dokumentumait, elszámolását. A PSZÁF-nak 3 (három!) napja van jóváhagyni. Gondolom lesz vagy pár mázsa papír amit el kéne olvasni, meg pár giga adathalmaz, amit le kéne ellenőrizni. Az idő rövidsége miatt azonban csak a bólintás lehetősége adatik meg. Csak dőljön már az a sok pénz a kszzába, mert jelenleg az egerek is éhen halnak a kincstárban. Az, hogy utólag hiba lesz a számításban és pár osztályvezető feje a porba hullik? Elviselhető háborús veszteség!

A menők meg felveszik a hozamot áprilistól. Már, ha lesz mit, mert szerintem ki lesz itt szurkodva a polgár szeme rendesen. Erre ment el a hozam, meg arra, meg a mocskosszemét rulettezőelherdálta.

És Szijjártó Péter elsimít egy fél mosolyt az arcán.......

süti beállítások módosítása