Nem szeretném, ha bennem maradna.

Két dolog.

Az egyik a mentorok. Eddig is megdöbbentően öltöztették őket, de a tegnapi döntőre sikerült egy Rejtő regényt összeállítani. Keresztes Ildikó a gyászoló özvegy, Geszti Péter a temetkezési vállalkozó, Malek Miklós a kispap és végül, de nem utolsó sorban Nagy "Feró" Ferenc mint Tuskó Hopkins. Nem semmi volt mikor bevonultak. És a végén mindenki sír. Keresztes Ildikónak nem lehetnek anyagcsere problémái, mert annyit sírt az elmúlt fél évben, hogy a veséje félüzemmel is elment.

A másik. 628-adszor elmondták, hogy ki mit nyer. Mit nyer a győztes és mit az sms-bajnokok. Megütötte a szememet, hogy az Aeroviva egyhetes luxusutazást biztosít a győztesnek. Még poénkodtam is, hogy csak odafelé lesz repülőjegy, szegény Vastag Csaba meg jöhet haza gyalog.

Mit olvasok ma reggel a nol.hu-n? Az Aeroviva pénteken elküldte a szerződéses dolgozóit, a hétvégén meg a többit. Kis magyar valóság, hogy közben megy a többmillió értékű reklám az egyik legnézettebb műsorban. Nálunk ilyet is lehet. A cég becsődölt, de a reklám még fut. Csak rohanjál gyorsan befizetni, hátha elmondhatos, hogy egy terminálon álltál az X-faktor győztesével. Aztán egy kulacsból ittatok a sivatag közepén, mert a cég kinthagyott benneteket.

De sebaj, majd Tuskó Hopkinsék kimentenek a bajból. A Rejtő könyvek végén is van Happy End!

süti beállítások módosítása