Megmozdult az állóvíz. Ébresztő emberek! Ki az ágyból, de hirtelen!

Tegnap este beleszaladtam Az Estébe. A Nemzet Magyar Hangja nyilatkozott. Ismét egy velőset. Persze akkor még nem látta az ember az apropóját, de sikerült ma megvilágosodni.

Matolcsyné biztosan bevisított a fürdőszobába az este:

- Gyere már ember! Nézzed már miket mond ez a Szijjártó gyerek!

- Jövök anya, csak fel kellene rántanom valamit!

- Ne csináld! Lemaradsz a lényegről! Figyeld, hogy oktatja a riportert! Megy a kertész-szakkör, amit a Gabikától tanult. Tudod, az almakörte. Meg is keverte a kislányt. Figyeld. Hopp odanézz, hogy odavág. Aszongya: "a mi számaink egészen mást mutatnak". Meg: "a kormány eddigi gazdaságpolitikája és a miniszter, aki azt végrehajtotta, rendkívül sikeres". Hú! Gyuri! Ez benyalt csontig. Holnap valami egészen rendkívülivel kell előrukkolnod a bizottság előtt. Nyuszikám. Úgy belefeledkeztem a Petibe, hogy nem is vettem észre, hogy meztelenül jöttél ki a fürdőből! Ne csináld, egész begerjedtem. (Innentől mindenki arra gondol, amire akar:-)

 

Ma aztán megjött a slusszpoén. A Szent Jobb előadta, a gazdaság sikerességét a bizottság előtt. Először is leszögezte, hogy az IMF, aki egyébként a család tagja, nem megfelelő számokkal dolgozik. Nem is csodálom, hiszen az ortodox számok nem stimmelhetnek az unortodoxokkal. Ez ugye paradoxon. Ez a gazdaságpolitika sikeres, akárki meglássa. Megmondtam, hogy 3 %, hát megmondtam. Mi nem a 48-ból nem engedünk. És ezt persze megszorítások nélkül, úgy, hogy mindenki jól járt.

Nem szabad elfeledkeznünk KDNP-s társaink félelmeiről sem. Folyamatosan panaszkodnak, hogy fogy a magyar. Ezt kérem szépen megakadályoztuk. Mióta 16% az adókulcs egyszerűen meg vannak vadulva a népek. A születésszám ugrásszerűen megnőtt. Lehet, hogy Szanyi Kapitány szerint szexis lesz az Mszp, de már lemaradtak. A 16% olyan szexis, ami számokban, konkrétan gyerekszámban mérhető.

Na ezt csinálja utánam valaki! -mondta a Szent Jobb, és elégedetten nyugtázta, hogy holnap is ő a miniszter.

 

(A fenti bejegyzés természetesen a képzelet szüleménye. A valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlenek szerencsétlen egybeesésének köszönhető)

 

süti beállítások módosítása