2007 február.

A nemzet hős fiai eltávolítják a kordont a Parlament épülete mellől. Akadályozta a kultúra és a szellem szabad áramlását, ami ugye nem megengedhető. A hőstett súlyát emeli, hogy az akkori szabályok szerint "műveleti terület"-en, tehát gyakorlatilag háborús körülmények között hajtották végre az épület felszabadítását.

 

 

 

2011. március.

Az elégedetlen rendvédelmi dolgozók a megmozdulásukkal együtt tűz- és polgári védelmi feladatokat ellátva ellenőrzik a tűzcsapok állapotát a Parlament közelében. Mi történne, ha nem működne és a 2/3 leégne?

Természetesen nem megengedett, és mivel Magyarországon hétfő (2011. május 30) óta hadiállapot van, és a fülkeforradalom óta gyakorlat a visszamenőleges szabályalkotás, a képen szereplő tűzoltók DEZERTŐRÖK. A hadiállapot miatt statárium vár rájuk és nem számíthatnak kedvező ítéletre. Harctéri körülmények között a legkisebb kilengést is súlyos megtorlással kell sújtani, mert példát kell statuálni a harci szellem fenntartása érdekében.

Hogy mindenki értse a Tisztelt Házelnök úr is ráerősít. Aki nem vett részt az alkotmányozásban, és nincs érvényes személyre szóló halotti bizonyítványa, az csak üres borítékot kap fizetés helyett. Gondolom a trükkös költségtérítési igény is le lesz sztoznózva, úgyhogy a képviselők egy része kényszerszabadságon volt. Sőt, még azon sem. Egyenesen igazolatlan távollét.

Régebben nem volt ez gond. Egy bizonyos Gyurcsány Ferenc, ha csak tüsszentett kirohant a fél Ház a büfébe. Azért természetesen járt a fizetés.

 

süti beállítások módosítása