Úgy látszik az OVTV még nem kötelező olvasmány a kormányoldali politikusoknak. Ha az lenne, akkor Lázás János is lemezt cserélt volna, és nem azzal jönne, hogy a manyupeinstand értem van. Viktor már kifejtette, hogy semmi esetre se. Anyámért és apámért van.

Ráadásul Lázár János a tavalyi Fidesz-fröcsögéseket sem hallgatta vissza, mert nem mondana ilyeneket:

Az állam nem tűnhet el, míg egy kockázati tőkealap igen - válaszolta arra a kérdésre, hogy milyen garanciát kapnak az állami rendszerbe visszalépők.

Ezek szerint ők is a jövő kormányainak farkával verik a csalánt, pedig tavaly ezért habzó szájjal tiltakoztak Bajnaiéknál. Ráadásul a csontvázbizottság sem talált akkora dolgokat, mint amennyire fölfújták az egészet. A probléma ebben az esetben az, hogy nem csak egy évi költségvetési bukfenc van a dologban, hanem egy hosszútávú szopatás. Az elkövetkezendő sok-sok kormánynak a nevében nyilatkozta azt, hogy az állam nem tűnhet el.

Arról már ne is beszéljünk, hogy a 500 milliárdos nyulat megint előrántotta a cilinderből, de a tényleges pénz, amit el tudnak költeni akkor is csak annyi. Az állampapír részét szép ügyesen kifelejthetik a buliból, mert nem ér semmit.

Ha már létrehozták a közmédiumok összevonását, és egyenhírek születnek, legalább a főnök nyilatkozatait nézné meg Lázár János. Lehet, hogy a Facebookon többen látták, mint a tegnap esti Híradót az M1-n.

süti beállítások módosítása