Meg vagyunk mentve!

Címkék: vélemény politika közélet eu

2010.12.04. 17:08

Meg vagyunk mentve. A romeltakarítás befejeződött. Arcunkat nekifordíthatjuk a szélnek és széles mosollyal tekinthetünk Európa felé. Most Európa jön. Ők még nem tudják. Egy-egy kósza hírt visz csak arra a keleti szél, de hamarosan eljön az Ő idejük is.

Miközben jónéhány témával, többek között a Duna-stratégiával is készül a kormány a magyar uniós elnökségre, az élet keresztülhúzta a számítást, hiszen most az Európai Uniót kell megmenteni – közölte az EU-parlamenti képviselő. Őry Csaba véleménye szerint mindenki arra számít, hogy Magyarország mint az unió soros elnöke képes lesz aktív szerepet betölteni azokban az egyeztetésekben, amelyek célja egyrészt az euró stabilitási folyamatának felgyorsítása, másrészt az EU 2020 stratégia kialakítása.

(mno.hu)

Mi meg vagyunk mentve. Csend, rend, fegyelem. Már csak néhány suhintás a szamurájkarddal, és minden rendben lesz.

Mertünk nagyot álmodni! Akkorát, hogy még az EU vezetői is beleszédültek. Ha nem forogna velük a világ, nem bíznának benne, hogy pont mi fogjuk megmenteni az eurót. Még a saját költségvetésünkket is csak einstandolással tudjuk rendbetenni. Európában mit fog einstandolni Orbán, hogy rend legyen? Az soros elnökség idejére fog esni a költségvetés elfogadása is. Azt is Matolcsy fogja összeállítani? Lenne egy esmény.

Biztosan mi fogjuk megmenteni az Eu-t és Orbán Viktor lovasszobrot fog kapni Brüsszelben. Csak a ló seggén nehogy Szijjártó Péter mosolyát fedezzük fel.

süti beállítások módosítása