„Lehetetlen az a helyzet, hogy egy időben rendezik a Megasztárt és az X-Faktort. Családok hullhatnak szét, ha csak egy tévé van”

Friderikusz Sándor hatalmas szociális érzékenységről tett tanubizonyságot a múlt héten. Komolyan aggódott a magyar családokért. Mégsem járja, hogy a Fidesz végre betemette az árkokat Magyarországon, a két konkurens tvcsatorna meg újra ásatja azokat.

Megasztár vagy X-faktor, X-faktor vagy Megasztár!

Feldobta a lehetőséget, hogy egyezzen meg a két csatorna külön adásnapokról. Micsoda ötlet! A tv forgalmazók persze rögtön reklamáltak. Nekik mégiscsak előnyösebb, ha minden családban két tvkészülék van. Dobna a GDP-n, ha az összes egytv-s család venne még egyet.

A telefonos cégek persze támogatják Fridi ötletét. Az istenadta bizony nyomkodja a gombokat őrült módon szombat este. Miért ne nyomkodhatné két este egy héten? Micsoda biznisz! Lehet, hogy Fridi nem is magától, hanem egy jól irányzott összegtől táltosodott meg? Szociális érzékenységbe bújtatott biznisz.

Remélem holnap este eszükbe jut, hogy egy este sms-bevételét hova kellene utalni. Nem a reklámokét! Elég lesz az emelt díjas sms-ek bevétele.

Egy kis emlékeztető, ha nem menne. Nem kell semmi sallang. Elég lesz egy mondat.

süti beállítások módosítása