Csábos mosolyú Szijjártó Petike megint elvetette nálam a sulykot. Az 1140/2010 (VII.2.) Kormányhatározat minden normális demokráciában hívő embernél kiverte a biztosítékot. A Szijjártó által előadott magyarázat meg méginkább.

Az még elmegy, hogy ki kell függeszteni, bár az RTL Híradó stábját már biztosan menesztik, mert ők nem a kiffüggesztést írták ki a képernyőre, hanem felfüggesztést, de mindegy. De amikor megmagyarázza a kis sunyi, hogy azért kell kifüggeszteni, mert az emberek akaratát oda kell tenni, ahol a Zemberek legtöbbet megfordulnak, az már durva.

Szerintem a klotyón kell kifüggeszteni, mert a Zemberek ott fordulnak meg a legtöbbször. Ott láthatják, főleg, ha az ajtóra van lógatva.

Tudniillik a választások előtt szó sem volt Nemzeti Együttműködés Rendszeréről. Kurvára nem volt szó semmiről. Ebből kifolyólag erre a rendszerre senki nem szavazott. Nem erről volt szó. Arról volt szó, hogy nem az lesz ami volt. Rend lesz és felemelkedés. Ezek közül egyikről sincs szó. Sőt az elmúlt egy hónapban sem volt róla szó. Csak saját magukkal vannak elfoglalva. A forradalom is csak az Ő fejükben játszódott le, mert mi itt kint semmiféle változásra nem lettünk figyelmesek.

süti beállítások módosítása