mennek át a hídon.

Megszólal az egér: -Dübörgünk ám komám!

Eddig mi voltunk az egerek, de ma Orbán Viktor meghosszabbított magyar hangja megvilágosított, hogy innentől kezdve természetesen ez is máshogy van.

Szijjártó Péter, akinek minden mondata mellé megkapjuk azt a kaján kis vigyort, ami érezteti, hogy a Miniszterelnök mögötte áll, virtuálisan és valóságosan, ti mögöttetek meg nem bebebe!, ma azt nyilatkozta, hogy az Európai Unió elkezdett mögöttünk kullogni. Szép ügyesen lemaradt.

Hiába, Európa itt épül.

Az Európa Tanács csak a mai ülésén foglalkozott olyan dolgokkal, amit Orbán Viktor már a 29 pont keretében régen előadott. Sőt! Már el kezdődött a megvalósítás. Igaz, hogy az igazi demokráciához szokott emberek sikítanak, mert a Nemzeti Együttműködés Redszere kicsit egyoldalúra sikerült, de elkezdődött.  

A Nemzeti Együttműködés Redszere ugye azt takarja mostanság, hogy mindenki együttműködik abban, amit kitaláltak , és 2/3-dal átvernek? Mindenki más le van .....

Az egészben csak azt nem értem, hogy a Bajnai féle válságkezelés példa értékű, az EU meg most utánunk kullogva a mi ötleteink alapján akarja rendbehozni az Uniót, akkor hogy lehetünk mi a sor végén?

süti beállítások módosítása