Palotaforradalom

Címkék: vélemény politika közélet cigány

2009.10.10. 16:58

Farkas Flórián és a lakiteleki 29-ek bandája helyre akarják állítani a "rendet, a törvényességet és a szakmaiságot" az OCÖ-ban.

Úgy döntöttek, ők 29-en, hogy Kolompár Orbán megbukott, mert nincs többsége az 53 tagú testületben.

A magyarországi cigányság nem maradhat képviselet nélkül, hangoztatják, de hozzátaszik, hogy semmilyen körülmények között nem kívánnak együtt dolgozni Kolompár Orbánnal. Na, akkor most van képviselet, vagy nincs. Mert ha nem dolgoznak, akkor nincs. Ennyi erővel fel is oszlathatták volna magukat, persze, ha a lázadóknak lenne hozzá jogkörük. De nincs, úgyhogy marad a hőbörgés.

Kijelentették, hogy csak abban az esetben tudnak részt venni egy OCÖ ülésen, ha a jelenlegi elnök nem a saját érdekében hívja össze, hanem a bizalmatlansági indítvány megtárgyalására. Magyarul sakk-matt.

Ráadásul Kertész Lóránt, az OCÖ-n belül működő független frakció nevében odáig ment, hogy kijelentette: Kolompár Orbán mondjon le, hogy tudjanak helyette olyan elnököt választani, aki törvényes keretek között fogja működtetni az önkormányzatot. Tehát az önkormányzat nem törvényes keretek között működik.

Akkor kérjük a legfőbb ügyész urat, hogy oszlassa fel a törvénytelenül működő OCÖ-t.

Téma lezárva.

süti beállítások módosítása