Nem akartam már az Szdsz-el foglakozni, mert halottról vagy jót, vagy semmit, de úgy látszik Magyarországon a döglött puma is tud olyat mondani amire felkapja az ember a fejét.

Az időzítés szerencsés is meg szerencsétlen is. Szerencsés annak, akit nem nagyon érdekel, hogy ki mit mond, szerencsétlen annak aki mondta. Ma minden híradás az adótörvényakről és a gyesrő-gyedről szól.

Weinek Leonard Szdsz-es zuglói polgármester mégis a mai napot választotta, hogy elmenjen a Kálvinista Rómába, amely nem mellékesen a Fidesz egyik vidéki fellegvára.

Úgy gondolta: "Debrecenbe kéne menni..."

Lehet, hogy nem véletlen a gondolat, elvégre olyat mondott amitől minden jóérzésű "más" liberálisnak feláll a tollboa a hátán. Lassan írom, hogy mindenki megértse: NEMZETI LIBERÁLIS PÁRT-ot szeretne belelátni az szdszbe. Na, a két fogalom eléggé üti egymást, de talán az lebeg a szeme előtt, hogy "mások" nem csak a Fővárosban vannak, és el lehet kezdeni a vidékre is apellálni. A nemzeti jelzőt meg Debrecenben használva hátha sikerül egy-két jobboldali szavazót megkaparintani.

A mai parlamenti szavazások miatt nem sokan figyeltek a szavára, pedig nekrológot is mondott a jelenlegi pártja felett.

Idézném a mondatát: "Most olyan kísérletet kell tenni, amiben kiderülhet, tud-e még rózsa nőni az Szdsz sírján."

Remélem nem, de a haldokló Mszp elhelyezhet rajta még egy-két csokor szegfűt.

És. Béke poraikra!

süti beállítások módosítása