A KKP (Kétfarkú Kutya Párt) valami miatt kipécézte magának a Pécs 2010 EKF projektet. A projekt vezetője ezzel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: "Megdöbbentő, hogy valaki időt, energiát és pénzt fektessen abba, hogy egy ilyet alkosson" - tette hozzá Ruzsa Csaba.

Tisztelt Ruzsa Úr!

Ha már egyszer megadatott önnek a lehetőség, hogy nyilatkozzon az ügyben, legalább ne tegyen úgy, mintha semmi alapja nem lenne ennek a humoros megközelítésnek.

Tessék magába nézni. Leülni, csak öt percre, és elgondolkzni azon, hogy vajonisten mit akarnak ezek az emberek közölni velem?

Nem tudom észrevette-e, hogy minden oldalról támadják azért a mérhetetlen pazarlásért ami a Kultúrális Főváros égisze alatt történik. Irdatlan mennyiségű pénz áramlik úgy ki, hogy az égadta világon semmi látszata nincs. Akkora leégés lesz ebből 2010-ben ,amilyet az egész ötlet kitalálója még nem látott.

Szóval nem az a megdöbbentő, hogy van aki arra áldoz, hogy megpróbálja felnyitni az emberek és természetesen az ön szemét, hanem az, hogy ön ezt nagyon nem akarja érteni.

Ha erre sem képes, nem csodálom, hogy itt tart a projektmegvalósítás!

süti beállítások módosítása