Az ész szava

Címkék: vélemény politika közélet

2013.01.04. 20:20

Egybites Petike szelleme ma kísért. Rogán "Blikk" Tonió a mai áldozat, mert Girosz Ász fapofája nem ment volna a mai bejelentéshez. Az Alkotmánybíróság olyan sallert osztott ma ki, amitől a fal adja a másikat, sőt a harmadikat is.

De.

Már megint de. Ez győzelem, kérem szépen. a demokrácia győzelme. Sőt Tovább megyek. Olyan dolgok győzelme, ami a két és fél éves fülkeforradalmi lendületben eddig szóba sem jöhetett!

A kétharmados parlamenti többségnek ehhez megvan a választóktól kapott felhatalmazása, azt mondhatnám, megvan a politikai ereje. Az erő azonban nem minden. Az ész szava és a politikai felelősségérzet ma mást kíván tőlünk.

forrás: fidesz.hu

Hát majdnem bepisiltam az izgalomtól! Nem mondod: "ész szava" meg "politikai felelősségérzet". Mi van veled Apukám? Fordítva ültél reggel a lóra? Ez eddig nem volt jellemző rátok, de nem ám. Erőből a gombnyomogató droidok lenyomtak mindent.

A Gyurinak összeszorulhatott a zabszem körül, ha ma nézte, hogy mit adtatok elő sajtótájékoztató gyanánt. Egy utolsó töltényig védett baromságot egy legyintéssel a múlt ködébe löktetek. Foggal-körömmel védtétek a legnagyobb társadalmi elutasítás ellenére is. Mi lesz, ha Kusza Szem Tábornok vízióira is ez a sors vár? Unortodoxia kihal?

Az ellenzék bazi nagy győzelemként értékeli a mai napot. Kár, hogy sok közük igazán nincs ehhez, de a tanulságait levonhatják. Ha valami tényleg nagyon össze van hányva, és kilóg a lóláb, akkor Áder János visszaküldi, és van remény. Csak valakiknek segíteni kell neki, hogy legyen ideje elolvasni azt a rengeteg törvényt, amit a Gyár ont magából. Vagy súgni neki, hogy hol a lóláb.

Csak nehogy úgy járjunk, mint a gázáremeléssel.

süti beállítások módosítása