Fertőző

Címkék: vélemény politika közélet

2011.09.18. 20:30

A Nemzet Magyar Hangjának "mindenkijóljár" mantrája megfertőzte a Szent Jobbot. A matolcsyzmus újabb szörnyszüleményeinek hatását a Szent Jobb a "senki nem jár rosszul" szöveggel vezette fel pénteken. Szavai olyan erősen hatnak, hogy az államtitkára még ennél is tovább megy. Mondanom sem kell, hogy a magyar alkalmazottak nagy részénél kinyílt a kalasnyikov a zsebbe a következő, szerintem a populizmus csúcsait döngető megnyilvánuláson:

CSÉFALVAY ZOLTÁN: ...az átlagbérnél már jobban jár. Akkor arra ösztönzi az embert, hogy keressen jobban az átlagbérnél. Nem? A 16%-os adónak egyetlen üzenete van: aki többet dolgozik, attól nem vesz el aránytalanul többet az állam.

forrás: RTL Híradó

Iszonyat! Az ember, aki biciklibelsőben él, ilyet nyilatkozik. A szörnyű, hogy ennek a gondolatmenetnek a mentén döntenek a rabszolgák millióinak sorsáról. Azoknak a rabszolgáknak, akik az átlag alatt, a minimálbér közelében a mindennapi megélhetésért kell harcolni. Nem napi nyolc, hanem sokkal több órában. Megdögölhet itt mindenki nyugodtan. Legfeljebb a fejfájára, ha jut rá, rá lesz írva: A gazdasági szabadságharc áldozata!

Hogyan gondolta a T. Államtitkár Úr? Odaáll a dolgozó holnap a főnök elé, aztán előadja, hogy azt hallotta a Híradóban a nagytudású államtitkártól, hogy jobban jár, ha többet keres. Aztán, ha ez nem tetszik a főnök úrnak, akkor felisút-leisút. Lehet odaállni az állásra vakolni? Komolyan elhiszi, amit mondott? Vagy a matolcsyzmus ráment az agyára?

Komolyan mondom, hogy olyanokat nyilatkoznak mostanában a magukat felelős vezetőnek képzelő emberek, hogy visszaszólok a tv-nek, mint nagymama a sorozatszereplőknek. Elrobban az ember agya, hogy mennyire nincsenek tisztában azzal, hogy mi folyik itt lenn a bányában.

Húúúúúúúúú!

süti beállítások módosítása