Folytassa BéKáVé

Címkék: vélemény politika közélet bkv

2010.01.12. 20:20

Lement a sztrájk első napja. Kiderült, hogy ennyi jármű közlekedése is elegendő lenne. Igaz folyamatos 100% kihasználtságot mutattak a híradások, de legalább most nem kellett még fűteni sem a tömegközlekedési járműveken.

Egész jó kis spórolás ez a BKV-nak.

Természetesen nem közeledtek az álláspontok, de hát nem is várta senki, hogy a nagy dérrel-durral beharangozott munkabeszüntetés ilyen hamar véget érjen. Még komolytalannak hiszik az emberek, mint Gaskó megnyilvánulásait.

A BKV-nál persze párhuzamosan történnek a dolgok. Mire a buszok elindulnának már kicserélődik a felső vezetés, ha meg mégse, akkor a Markó utcába helyezik át ideiglenesen a központot.

Szalainéról azért kiderült, hogy szégyelli a pofáját, mert nem mer belenézni a kamerákba, mikor elvezetik valahonnan, pedig jobb ha szokja, mert a magyar viszonyokat figyelembe véve nyomhat egy pár hónap Norbi update-t az előzetesben. Jó lesz, ha lecseréltei a ruhatárát, mert mire előzetesből kikerül elmehet manökennek. Na jó, ez baromság, mert én is vízuális vagyok és nem akarok hányni. Szóval nem egy Viszkis, aki emelt fővel vonult mindenhová, hanem a kabátjába temetett arccal, lehajtott fejjel vonul. Érdekes, mert pl Tocsik Márta se tette soha, pedig az ő ügye se két napig tartott.

süti beállítások módosítása