Azért múltkori bejegyzésemben megfogalmazott félelmeim hatványozottan bejöttek:

mittu-domain.blog.hu/2009/10/17/figyelem_figyelem_dr_csernust_kerjuk_a_szinpad_moge

Persze megkaptam, hogy miért ne lehetne a gyerekeknek is versenyezni, mert nem az életre nevelődnek egyébként ect... ect.

A tegnapi adásban megint igaza volt a zsűrinek, hogy 6-8 évesen nem kell kurvának öltözve vonaglani a szinpadon, főleg úgy, hogy ha normális családban élnek, akkor még nem is értik miről szólt a táncuk. Ha ugyanolyan gyerekszámot adtak volna elő, mint a múltkor, akkor nem lettek volna lehúzva, De erről ők aztán maximálisan nem tehetnek. Ez megint valamelyik beteges apuka vagy anyuka fejéből pattant ki, aki nem táncolhatott a banketten a színpadon, mert falábú volt, vagy olyan rnda, hogy elnyelte a reflektorok fényét.

Na ebből aztán az sült ki, hogy a közönség sem juttatta tovább a gyerekeket.

Még jó, hogy a rúdtáncos hölgy sem jutott tovább. Bár szerintem így is megfogalmazódott pár kisgyerek fejében a következő kérdés: "A kurva néni miért kapott több pontot, mint mi?" És persze az egészséges családból kiindulva nem tudja, mert nem tudhatja a választ.

Az eredményhirdetés dramatugiailag egyébként tökéletesen megalkotott, mesterséges stressze meg végképp nem való ennek a korosztálynak. Egy két kislány már menet közben sírva fakadt, néhányan csak azért nem pisiltek be, mert az nagyon nagy égés. Istentelenül izgultak, és a maguk kis naivitása miatt még esetleg hittek a továbbjutásban is. Rettenetes pofáraesés volt nekik, hogy nem.

A szinpad mögött, meg valószinű Dr Csernus és népes csapata várta őket, hogy ne úgy kelljen mindet feltámogatni a várpalotai buszra.

Reméljük a gyermeki lélek alakíthatóságánból és rugalmasságából adódóan hamar kiheverik azt a rettenetes leki csapást ami tegnap érte őket.

És azt is remélem, hogy a szüleik is levonták a megfelelő konzekvenciákat.

süti beállítások módosítása