hogy az alvállalkozók meg lesznek szivatva.

Ismét.

Aláírásra került a Kis Magyar Las Vegas koncessziós szerződése. Márpedig, ha van koncessziós szerződés, akkor lesz kaszinóVÁROS is. Olyan nincs, hogy nincs. A várost direkt írtam nagy betűvel.

A híradások nem rejtették véka alá, hogy a KC Bidding Kft nyerte a koncessziós pályázatot. A céginformációk meg nyilvánosak Magyarországon.

Na ez a bizonyos Kft 600 000 Ft, azaz hatszázezer forint törzstőkével van bejegyezve a cégbíróságon. Ezt a rettenetes méretű cégvagyont lehet vinni, ha esetleg nem lenne kifizetve az elvégzett munka. Egy kasznóváros építése nem két forint, nem is hatszázezer. Az alvállalkozók megint csak futnak a pénzük után, mert ha beszállnak az építkezésbe, akkor ilyen előjelekkel a már meglévő kaszinókban is eljátszhatnák a pénzüket. Egyenlő eséllyel indulnak.

Ráadásul a megvalósítás helyszine is érdekes. A világ egyéb helyein elviszik az ilyet olyan helyre, ahol a madár is háromnapi hidegélelemmel indul útra. Jól körüljárható és stratégiailag védhető helyen van, ahol az ilyen tevékenységhez kötődő bünözés is könnyebben kordában tartható. Magyarországon a Közép-Dunántúli Régió van kijelölve, ami amúgy is az egyik leggazdagabb régió. Nem másikat próbálunk felemelni, hanem ezt nyomjuk még följebb, persze a többi rovására. A Budapest és agglomerációja nevű vízfej még nagyobbra dagad. A vidékfejlesztés meg arról szól, hogy ez a könyék gazdagodik a többi meg le van szarva.

Persze nem kell csodálkozni, hiszen Magyarországon vagyunk.

süti beállítások módosítása