A mai retekklubb "sztár" hiradóban olyan fontos bejelentést tettek, hogy rögtön klaviatúrát kellett ragadnom.

Nem vagyok egy Barátok közt fan, de azt tudom, hogy ki az a Magdi anyus. Bár szerintem ezt mindenki tudja.

Szóval a lényeg az, hogy Szombati Gyula is kénytelen haknizni egy kicsit a sorozatban. Rettenetesen fontos és sejtelmes feladata van.

Kapaszkodsz?

Magdi anyus múltjáról fogja fellendíteni a fátylat.

Van egy pár verzióm, hogy mi lehet az a rettenetes teher, amit fel kell, hogy dolgozzon az ország azon fele, akinél Győzike után a Barátok közt a legnézettebb műsor (bocsánatot kérek a maunikasótól, hogy már meg se említem, de annyira mélyre talán mégse.)

1. Magdi anyusról kiderül, hogy a mai kor divatjának megfelelően III/akárhányas ügynökként beépitett sztriptíztáncos volt az átkosban és Szombati Gyula volt a tartótisztje. (Mszp version)

2. Magdi anyusról kiderül, hogy Szombati Gyula egypetéjű ikertestvére, de fiatal korában rájött, hogy ő mégiscsak más. Az ikertestvére fedezte a külföldi műtétek és hormonkezelések árát. Most lecsúszott vállalkozóként próbálja az akkor befeccölt pénz egy részét visszaszerezni. (Szdsz version)

3. Magdi anyusról kiderül, hogy egyedül maradt a nagyvilágban, mert minden ismerősét és barátját vérig sértve sündisznóállába kényszerült. Egyedül Szombati Gyula tud közelférkőzni hozzá, aki a lelkére beszélve felemlegeti a dicső múltat, hátha jobb belátásra bírja Magdi anyust. (MDF version)

4. Magdi anyus feláldozta a fiatalságát Szombati Gyula kedvéért, hogy az a szocializmusban járhasson egyetemre. Szombati Gyula rossz társaságba keveredve az akkori rejtett ellenzék tagjaként szamizdatokat terjesztett Magdi anyus neve alatt, de a szocialista titkosrendőrség mégis őt fülelte le. Megérkezvén a messzi Szibériából bosszút szeretne állni a nemlétező sérelmeiért Magdi anyuson, de ő nem ér rá, mert a hatalom minél nagyobb arányú megszerzésével van épp elfoglalva. (Fidesz version)

5. Magdi anyus éppen esküre készül, mikor megjelenik Szombati Gyula és közli anyussal, hogy bizonyítéka van rá, hogy örmény, zsidó, cigány keverék. Gondolja meg mit cselekszik, nehogy vész esetén a fajtársai ellen kelljen fellépnie. Magdi anyus közli, hogy ideológiailag teljesen képben van, és nincs mitől félnie. Neki azt mondták, csak menetelni kell. (Magyar Gárda version)

Hirtelen ennyi kép ugrott be a néhány másodperces hírről.

süti beállítások módosítása