A mai nap valószinű ismét bevonul a magyar demokráciának csúfolt bohóckodás aranykönyvébe. Szerencsére a gyerekem már nem fogja tanulni, és remélem, hogy az unokámnak meg el tudom majd magyarázni.

Ma megszületett a főváros költségvetése. Ez önmagában még nem hír. De a módja már feletébb érdekes.

Az elmúlt rendszer (elmúlt?) következetes kiszolgálója ma is megtette amit a Párt megkövetel. Reggel a kosztüm mellé felvette a pléhpofát óriási rutinnal, hiszen nem kis fizetéssel a létminimum alatt élőket is képviseli, és bekocsikázott a Fővárosi Közgyűlésbe. Mivel a szégyentől nem sült ki a szeme, de még a hangja sem remegett meg, letette a képviselői esküt.

Na a nagy magyar demokrácia rögtön eret vágott magán.

Nem érte be ennyivel. Megszavazta a költségvetést. és most jön a java. LEMoNDOTT képviselői mondátumáról.

Na erre varrjon gombot az, aki kiigazodik a demokrácia és az emberi lélek útvesztőiben.

Ő volt felháborodva, hogy az őt ért támadások, és, hogy a családját sem kímélték, meg kiforgatják a szavait, meg ect...

Ne bassza meg a moha.

III/II-sként nem volt lelkiismeretfurdalása, hogy ki mindenkit tesz tönkre. Most meg, mint a demokrácia nagy zászlóvivője, még Ő van megsértődve. Különben is tuhatná, hogy aki kurvának áll, azt előbb-utóbb leszólítják.

A másik bohóc a porondon Demszki főpolgármester úr. Az Szdsz köpönyegforgatójaként pont Ő határolódik el Kivágónétól. Mert, hogy őt is esetleg megfigyelhette? Ugyan már Gábor. Ennél sokkal mélyebbre is benyaltál már a komcsiknak, mégsem kellett lenyelned a nyelved. A választási kampány közepén kell bohóckodni?

Hát ki hisz még neked?

Szóval a mai nap a demokrácia teljes megcsúfolásának piros betűs ünnepe lehet a közeljövőben.

 

süti beállítások módosítása