A rendszer ellensége

Címkék: vélemény politika közélet

2013.07.14. 20:46

Vagy nem is tudom mi történik! Egyszerűen az emberek ki akarják írni magukat a NER-ből. Felhígítja a hungarikumokat a karcagi birkapörkölt. A Hungarikum Szövetség (HUSZ) elnöke Birinyi József egyszerűen szembe megy a nyilvánvalóval. Levelet ír a Hungarikum Bizottság elnökének. Az is hungarikum ugyanis, hogy a hungarikumnak van szövetsége és bizottsága is. A dolog pikantériája, hogy a Bizottság elnöke Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, aki megtekintésből nagyon erős. Na itt kezdődik a NER-ből való kiiratkozás.

Fazekas Sándor régebben, mikor még nem volt miniszter Karcagon volt polgármester, előtte meg ügyvéd. A földhöz annyi köze volt, hogy adás-vételi szerződéseket írt. Ebből is látszik, hogy erősen kötődik a vidékhez. A HUSZ elnöke ezzel egyenesen hátba támadta a NER-t. Kétszeresen is.

Először közvetve a Fényességest gyalázta a porba, hiszen a miniszter a Fényességes meghosszabbított karja, amivel kaszabolni szokott. Nem közvetlenül csinálja, mint ahogy a megszorításokat sem, hanem közvetítőkön keresztül, hogy legyen kit utálni helyette. Tehát arcul csapta a nagy magyar valóságot, hogy a magyar nemzeti termékként elsődleges prioritást élvező hungarikumok itten felhígulnak kérem szépen, és éppen a karcagi birkapörkölt hígítja azt.

Másodszor magát a miniszter támadta hátba. Szegény most mit csináljon. Ha nem egyeztet, akkor ő a karcagi Néró. Megrészegült a hatalomtól és lenéz mindenkit. Ha egyeztet, akkor a földijei előtt ég be a mutatvány, hiszen saját "lovas szobra" került a terítékre. Ha kikerül a hungarikumok közül, akkor meg jobb, ha haza se megy. Mit gondolnak róla, hogy miniszterként még ennyit sem tud elintézni, mikor egy Lézer Jani államtitkárként újraosztja a dohánypiacot.

Birinyi József tehát belefingott a nullásliszbe rendesen.

Birkapörkölt-fronton áll a háború.

süti beállítások módosítása