civilcsizma.jpgIsmét elfogott a rettegés. Minden civilek legcivilebbike kibillentett egyensúlyomból és rengeteg munkám ellenére rávett, hogy szakítsak időt régen látott blogomra.

Megrettentem, komolyan. Ismét felállt a hadsereg, az ötödik hadoszlop, akik láthatatlan módon, de annál nagyobb hatékonysággal fejtik ki tevékenységüket. Ráadásul alulról szerveződő, tehát teljesen civil módon.

Szellemi Honvédelem. A CÖF kiáltványára létrejött, mintegy kétezer támogatóval rendelkező, úgynevezett válaszoló gárda. Már megint valamilyen gárda. Nem tudom milyen mellényben fognak feszíteni, de gondolom nem érdekes. Ők vigyázzák Magyarországon a szellemet. Szellemi Honvédelem. Elájulok.

Mi a céljuk?

Már több mint kétezer értelmiségi, szimpatizáns és számtalan egyesület csatalakozott a Szellemi Honvédelemhez, azaz a Civil Összefogás Fórum (CÖF) kiáltványához, amelyben elítélik, és nem tűrik szó nélkül, hogy bárki is gyalázza Magyarországot, a magyar kormányt, s semmibe vegye történelmünket, kultúránkat – tudta meg a PolgárPortál Csizmadia Lászlótól, a CET-elnökétől, a CÖF alapítójától. „A CÖF megszervezte azt is, hogy a csatlakozók jelezhették, részt kívánnak-e venni a Szellemi Honvédelem napi munkájában. Több mint ezren jelezték, hogy segítenek, és aktívan részt vennének a munkában. Mindez azt jelenti, hogy együttes erővel azonnal reagálni tudunk a támadásokra, és megvédjük hazánkat. Gyakorlatilag felállt egy civil honvédő hadsereg, mozgalom, s a jövőben egyetlen gyalázatos, lejárató megjelenést, megnyilvánulást sem hagyunk szó nélkül. Itt az ideje, hogy a külföldi sajtó is megtudja az igazságot Magyarországról, és a magyar kormányról, a reagálásainkat határainkon túl is megjelentetjük”

forrás: polgárportál

Mivanmivanmivan? "...elítélik, és nem tűrik szó nélkül, hogy bárki is gyalázza Magyarországot, a magyar kormányt, s semmibe vegye történelmünket, kultúránkat". Ha már szellemi. Mellérendelő szerkezetű összetett mondat, ahol minden tag egyenrangú. Tehát, aki nem ért egyet a magyar kormánnyal, és ennek hangot is ad, az semmibe veszi a történelmet és a kultúrát. Magyarul egy beszűkült, kulturálatlan, a társadalom számára ezáltal haszontalan egyén. Kiűzetik a NER-ből, aztán megnézheti magát.

Meggyalázták a csendőrséget!! -visít fejhangon a főcivil, de nem éri be ennyivel, pedig már ez is elég lenne. Rátesz egy lapáttal, ha valaki nem venné komolyan. (javaslom kapaszkodj):

Leszögezte, a Békemenet mellett így már a Szellemi Honvédelem is egy erős, határozott civil etikai megmozdulás, amely kulturáltan, a tények mentén munkálkodik.

forrás: ua

A Békemenet és a Szellemi Honvédelem vigyázza ezentúl álmunkat, és gondolatainkat. Éljen a demokrácia!

süti beállítások módosítása