Pakk

Címkék: vélemény politika közélet

2012.11.08. 18:02

Nyilas Misi effektusa lesz hamarosan az országnak. Már nem levelet fogunk kapni, hanem egy egész csomagot:

Csizmadia László arról tájékoztatott, elsőként egy olyan felvilágosító kiadványt kívánnak eljuttatni a mintegy 4.3 millió hazai háztartáshoz, amely elemzi az elmúlt nyolc év történéseit gazdasági-politikai-társadalmi viszonylatban...

...Sokaknak vannak illúzióik Magyarországon Bajnai Gordon esetleges miniszterelnökségével kapcsolatban, ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy a CÖF, a CET, mögöttük a Békemenet többszázezer fős tömegével, kifejtse a véleményét a volt miniszterelnökről.

forrás: fidesz.hu

Kapunk tehát egy csomagot, amit gondolom a mi pénzünkön állítanak elő, ami két fakkból fog állni. Az elmúlnyócév ugyanis már két részre szakadt. Van az elmúlthatév, ami fújmocskos, és van az elmúltkétév, ami fényességescsillogó. Ez nem fog beleférni egy levélbe, főleg a "CÖF, a CET, mögöttük a Békemenet többszázezer fős tömegével" . Ha mindenki kifejti a véleményét, hogy az a maradék, kb 4 millió fogalmatlan is megértse, hogy Bajnai Gordon miért nem alkalmas semmire, nem, hogy miniszterelnöknek, akkor bizony csomag kell. Ha lehet még karácsony és a postaliberalizáció előtt, hogy a Magyar Posta minél tőkeerősebben vágjon neki az új évnek.

Várom már, hogy felokosítsanak, mert a mostani nagy sikerek közepette hajlamosak vagyunk elfelejtkezni, hogy milyen rossz is volt a NER előtt. Nem akart megmenteni senki, úgy hogy majd egy követekező kormány alatt kelljen a félretett hitelemet kifizetnem, nem vigyázott senki a nyugdíj megtakarításomra, nem állami iskolába járt a gyerekem, ami miatt mindenféle liberális, szabadelvű, gondolkozásra késztető hülyeséget tanítottak neki, és angolul tanult (hallatlan), nem kellett beregisztrálnom, ha szavazni akartam, hanem eldönthettem szombaton, hogy vasárnap mi lesz, nem kellett olvasnom a facebookon, hogy a harminc alatti barátaim mind külföldön dolgoznak, mert itthon nincs hol, szabadon vehettem földet, ha volt pénzem, nem egy bizottság mondta meg hogy lehet-e. Sorolhatnám még napestig, hogy mennyivel is jobb nekem, hogy megvédenek mindentől, már szinte üvegbúra alatt érzem magam. A gombostűt is érzem már a jobb szárnyam alatt, mint a rovargyűjteményben régen.

süti beállítások módosítása