Köztársasági elnök

Címkék: vélemény politika közélet

2012.05.02. 15:23

Nagy nap ez a mai. Új köztársasági elnöke van hazánknak, ami a stabilitás képét vetíti a külföld felé. Egy menetben, egyhangúan. Ahogy az a NER-ben elő van írva. Ne is fecséreljünk erre többet, mert a lényeg ezután kezdődik. Milyen lesz, és mennyiben különbözik elődeitől? Főleg a közvetlentől. Ez itt a kérdés.

Nagy nap ez a mai. Az előző köztársasági elnök egy hónap csend után beledobta a kavicsot az állóvízbe. Az origo.hu-nak nyilatkozott a parlamenti folyosón. A riportból kiderül, hogy PhD dolgozatának a címe nem a magyar nyelvvel lesz kapcsolatos.

...A volt köztársasági elnök azt mondta, már beadta a bíróságra azt a keresetet, amellyel megtámadja a Semmelweis Egyetem döntését, mert szerinte az intézménynek nem lett volna lehetősége elvenni a címet.

...

Az [origo]-nak most azt mondta, nagyon fáj neki, és méltatlannak tartja, hogy az egész világon és Magyarországon is csak a plágiumügybe belebukott köztársasági elnökként emlegetik, ezért a legfontosabb teendőjének azt tartja, hogy bebizonyítsa az igazát, és ledoktoráljon

forrás: origo

Megtámadta az egyetemet, mert nem lett volna lehetősége elvenni a doktori címet. Magyarul a doktori cím jogos. De! Csak az igazát akarja bebizonyítani, mármint hogy a doktori cím marad ÉS LEDOKTORÁLJON. Akkor most doktor, vagy nem?

Már egy hónappal ezelőtt, lemondó beszédében is megígérte, hogy megszerzi a doktori címet. Az [origo]-nak kifejtette, most szeretné kitalálni leendő PhD-dolgozata témáját,........

forrás: ua

Nem képzavar, mert akkor nem ismételte volna meg. Megigérte, hogy megszerzi a doktori címet. Magyarul az nincs meg. Akkor most perel a címért vagy nem perel?

süti beállítások módosítása